Site Builder
 
Waar veel andere bedrijven gebruik maken van standaard, veel gebruikte HTML editors zoals Dreamweaver, Webpagemaker, Compozer of Joomla, doen wij het compleet anders.
 
Wij werken ook met diverse html programma’s maar voor zakelijke, grotere websites werken wij met Site Build It, een programma, waar design, inhoud, SEO en marketing perfect samenkomen voor een optimaal rendement.
 
Site Build It is enigste in zijn soort en ongekend in vergelijking met andere programma’s.
 
Wij zorgen voor het design en inhoud en SBI doet de rest.
 
Het aanmelden bij de zoekmachines, zoeken van backlinks naar uw website, promoten van uw website op forums en article directories, het aanmaken van een blog, SBI regelt het door middel van een druk op de knop.
 
Uw bezoekers kunnen zich op heel simpele wijze abonneren op uw rss feed, blog of nieuwsbrief want ook dit is volledig geïntegreerd in SBI.
 
Zelfs wanneer u een kleine wijziging doorvoert op uw website, wordt dit door Site Build It doorgegeven aan alle zoekmachines en wordt uw blog of rss feed geupdate.
 
De top 1% van alle websites scoort een gemiddelde ranking bij Alexa binnen de 500.000 en 90% van alle websites gemaakt met SBI scoort in die 1% groep.
 
Een ranking bij de eerste 500.000 ter wereld houdt in dat de website een gemiddelde heeft van 900 tot 1500 unieke bezoekers per dag.
 
Uw website laten maken met Site Buid It is voornamelijk interessant indien uw website minimaal de 10 pagina’s heeft.