Hoelang duurt het voordat mijn website online staat?
 
Afhankelijk van de grootte van uw website kan de oplevertijd variëren. Desondanks streven wij ernaar om binnen 3 weken uw website gereed te hebben.
 
Ik ben een starter, is het mogelijk om gespreid te betalen?
 
In principe doen wij niet aan gespreide betaling. De kosten voor het maken van uw website zijn al een stuk lager dan onze concurrenten. Bij hoge uitzondering is er de mogelijkheid, na betaling van 50% van de hoofdsom, om het restant in maximaal 2 termijnen te betalen.
 
Ben ik verplicht om mijn website door Reiber Media Design te laten onderhouden?
 
Nee, u bent vrij om uw website zelf te onderhouden of om dit door een ander te laten doen.
 
Ben ik contractueel gebonden aan jullie gedurende een bepaalde tijd?
 
Nee, er zijn geen maandelijkse kosten nadat uw website gereed is. Indien u een wijziging wilt laten doorvoeren, gebeurt dit op real time uurbasis. U wordt gefactureerd voor de uren dat wij aan uw website bezig zijn.
 
Kan ik als particulier ook mijn website laten maken met SBI?
 
Het antwoord is JA, SBI is voor alle groepen, bedrijven en particulieren geschikt. Indien u een webwinkel wilt starten kunt u beter gebruik maken van andere HTML editors zoals Dreamweaver, Joomla, etc.